Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu

Instal·lació de conductes d'aire condicionat a Catalunya

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

A Movitub tenim més de vint anys d'experiència en el subministrament i la instal·lació de conductes d'aire tant de fibra com de xapa per a ús industrial, comercial o domèstic.

Per què triar el sistema d'aire per conductes? El primer gran avantatge és que dóna la possibilitat de plantejar la sortida d'aire per zones, que és el que es coneix amb el nom de zonificació. S'instal·la de manera centralitzada, per la qual cosa permet la seva difusió per àrees, la regulació de la temperatura i fins i tot la seva programació. A més d'un major confort, suposa un estalvi d'energia important i, per tant, econòmic. L'aire, fred o calent, sortirà fins a assolir la temperatura prevista al termòstat de cada cambra.

La seva instal·lació és senzilla i, generalment, els conductes s'instal·len a falsos sostres, per la qual cosa no queden a la vista ni ocupen espai útil.

Tens dubtes? Nosaltres t'assessorem! Com a experts et podem aconsellar sobre l'opció més adequada per a les teves necessitats. Treballem amb totes les marques d'aire condicionat i fem servir material i eines de primera qualitat per garantir-te un resultat immillorable.

Posa't en contacte amb nosaltres i sol·licita més informació sense compromís!

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer Pare Marchena, 8 08940 Cornellà de Llobregat Barcelona
Carrer Pare Marchena, 8 08940 Cornellà de Llobregat Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied